دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال با رویکرد رهبری و مدیریت زیست بوم دیجیتال در دانشگاه خاتم در تاریخ 21 و 22 تیرماه 1402 به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
پیشرفتهای حاصل از حوزه فناوری اطلاعات و ظهور فناوریهای دیجیتال برای انجام بهتر «فرایندهای سازمانی»، شرایط مناسبتری را فراهم آورده است. فناوریهای دیجیتال میتوانند در بهبود روشهای کاری در سازمانها کمکدهنده باشند. بر اساس این رویکرد حذف، سادهسازی و خودکارسازی فرایندها انجام میشود.
فناوری های دیجیتال بیش از هر زمان دیگری حوزه مدیریت را تحت تاثیر قرار داده است و با ایجاد محیطی جذاب، تعاملی و کاملا متفاوت، قادر است به صورت چشم گیری انتظارات را به بهترین نحو برآورده سازند.
در همین راستا انجمن مدیریت ایران اقدام به برگزاری دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال نموده است.
این کنفرانس با اهداف زیرارائه شد؛
- بهبود و ارتقاء عملکرد در قلمرو دیجیتال؛
- ارتقا دانش و مهارت های رهبری دیجیتال؛
- ارائه تجارب برتر فناوری های دیجیتال در کسب و کارها.
روز اول کنفرانس چهارشنبه 21 تیرماه برنامه رأس ساعت 14:00 با خواندن قرآن و سرود و با سخنرانی دکتر مجید قاسمی با موضوع “نقش رهبران در حکمرانی تحول دیجیتال” در سالن آمفی تئاتر دانشگاه خاتم آغاز شد و بعد از ایشان دکتر امیر ناظمی با عنوان“آینده تحول دیجیتال در صنعت” سخنرانی کردند، سپس دکتر بابک مجیدی با موضوع “آموزش سرمایه انسانی کارا برای آینده سازمانی مبتنی بر هوش مصنوعی و واقعیت دیجیتال” سخنرانی بخش اول را به پایان رساند. بعد از استراحت و پذیرایی بخش دوم برنامه با سخنرانی دکتر سعید روحانی با عنوان ” تحول دیجیتال به کمک تحلیل گری داده” آغاز و در ادامه دکتر علی عبداللهی با موضوع “رهبران دیجیتال و مدیران نسل آینده” به سخنرانی پرداخت و در پایان دکتر محمد حسن زاده موضوع “تحول مجازی: جاری سازی و مراحل آن” را ارائه نمودند.
در روز پنجشنبه 22 تیر ماه با معرفی Living Lab شروع و با سخنرانی دکتر عبداله شمیسا با موضوع “آینده اتوماسیون صنعتی در زیست بوم دیجیتال” ادامه یافت. بعد از آن دکتر امیر ناظمی سخنرانی را با موضوع ” آینده تحول دیجیتال در صنعت“ ادامه داد. سپس موضوع “ژئواکونومی دیجیتال در خاورمیانه دیجیتال“ به سخنوری دکتر مصطفی امینی به پایان رسید. بعد از کمی استراحت و پذیرایی بخش دوم برنامه با سخنرانی دکتر جواد رضازاده با موضوع” ارائه تجارب استفاده از اینترنت اشیاء برای نظارت هوشمند دیجیتالی در محیط های صنعتی“ آغاز و بعد از ایشان دکتر مهدی بیگی با موضوع “راهبرهای بهبود تجربه دیجیتالی مشتریان در زیست بوم دیجیتال “ ادامه و در پایان دکتر محمد طهرانی با موضوع “اینترنت ارزش: توسعه زیست بوم دیجیتال بر بستر غیر متمرکز“ برنامه را پایان داد.
در پایان سخنرانی ها، سرکار خانم دکتر آذر صائمیان دبیر علمی بیانیه کنفرانس را قرائت نمودند و به مقالات برتر و همچنین پژوهشگر برتر این کنفرانس جوایز نقدی و لوح اهدا گردید.
شایان ذکر است در هر دو روز کنفرانس همزمان با سخنرانی در سالن آمفی تئاتر، در سالن امام رضا (ع) “نشست تخصصی انرژی هوشمند” و “نشست تخصصی معدن و صنایع فلزی هوشمند“در روز اول و ” نشست تخصصی سلامت هوشمند” همچنین “نشست تخصصی کشاورزی هوشمند” در روز دوم برگزار شد.